BEREIDE PASTA’S

We hebben een keuze uit meer dan 30 verschillende (pasta)gerechten.

Van Penne all’arrabbiatta over Tagliatelle con salmone tot Linguini al pesto …

Lasagne bolognese Lasagne met Bolognesesaus
Lasagne verdi Lasagne met spinazie en een beetje bolognesesaus
Lasagne della casa Lasagne met tomatenroomsaus, hesp en champignons
Linguini frutti di mareLinguini met reuzegamba, scampi, mosseltjes en inktvis 
Tagliatelle con salmone Tagliatelle met verse zalm en prei, saus op basis van zalm 
Spaghetti con vongoleSpaghetti met venusschelpjes
Linguini al pestoLinguini met huisgemaakte groene pestosaus
Tortellini alla bologneseTortellini pasta gevuld met gemengd gehakt volle bolognesesaus met worteltjes, courgettes en champignons
Ravioli pomodoro Ravioli gevuld met rundsgehakt en Napolitaanse tomatensaus
Ravioli quattro formaggi Ravioli gevuld met 4 kazen & saus op basis van 4 kazen
Cannelloni con carne Cannelloni rolletjes met een vulling van vlees 
Cannelloni di magro Cannelloni rolletjes met een vulling van ricotta en spinazie
Osso bucoKalfsschenkel met zuiderse groenten, tomatensaus
Peperoni farcitaGevulde paprika met gemengd gehakt en Provençaalse saus.
Papillon al tartufo neroRavioli gevuld met truffel- en kaasvulling, saus op basis van truffel met geschaafde verse zwarte truffel gegarneerd
Zucca farcitaCourgette gevuld met een mix van 3 verschillende kazen en rucola-sla
ParmigianaAubergine in laagjes met tomatensaus, mozarella en basilicum
Triangolo con funghiTriangolo pasta gevuld met een paddestoel/kaas-vulling champignonsaus met 3 verschillende soorten paddestoelen (shitaki, oesterzwammen en wilde bospaddestoelen) 
Scallopine BorgheseGepaneerd kalfslapje, mozzarella, tomaat
Insalata estivaKoude pastasalade
Insalata capreseSalade van Mozarella, basilicum, kerstotmaatjes met olijfolie en balsamicovinaigrette
Polpette pomodoroBalletjes in tomatensaus
Penne all’arrabbiatta Penne met een pikante tomatensaus 
© 2021 Casa Dell’Anno | Koningslaan 240 | 8300 Knokke | T: 050 60 97 79 | Website by Procor | Photography by Didier Van Dooren